AanbodWerk en dagbesteding

Dagbesteding

Werkprojecten

Werk en dagbesteding

‘De Overburen’ hebben verschillende mogelijkheden op het gebied van werk en dagbesteding. Individueel of in groepsverband, maar altijd passend bij wat jij zoekt. De activiteiten en werkprojecten lopen uiteen van ervaringsgerichte dagbesteding tot werkervaringsplaatsen.

Ervaringsgerichte dagbesteding.

Bezig zijn met dingen die je leuk vindt en goed kunt. Gezellig praten met andere mensen. Dingen maken waar andere mensen weer wat aan hebben in een omgeving waar je je prettig voelt. Dat staat centraal bij ons dagbestedingsproject (Lavendel) aan de Kruidentuin in Barendrecht.

Vaardigheidsgerichte werkprojecten

Samen met een team collega’s aan de slag in één van onze vaardigheidsgerichte werkprojecten. Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en de mogelijkheid om terug te vallen op een vaste werkbegeleider bij:

  • Het theehuis in Barendrecht, waar je samen met je collega’s een kantine beheert van een lagere school en een buitenschoolse opvang.
  • De horeca aan de Frans Halsstraat in Ridderkerk, waar je samen met je collega’s maaltijden maakt voor onze woonlocaties en voor wijkbewoners.
  • De buurttuiniers in Ridderkerk, waar je met je collega’s tuinen bijhoudt voor wijkbewoners die dat zelf niet (meer) kunnen.
  • De buurtklusdienst, waar je leert klussen uit te voeren voor onze locaties of de bewoners van de wijk.
  • Onze facilitaire dienst, die de was doet voor een naburig verzorgingstehuis en voor winkeliers in het centrum van Ridderkerk.

Arbeidsgerichte werkprojecten

Samen met onze jobcoach op zoek naar een leuke baan in de buurt. alleen aan het werk bij de gemeente als portier, in de zorg of in het bedrijfsleven.

Layer 1

Wil je meer weten over onze organisatie of dienstverlening? Kom langs voor een kop koffie en we vertellen je graag meer. Neem contact op