Cliëntbelangen
Cliëntbelangen

Heb je vragen over ons aanbod of onze dienstverlening? Wil je je aanmelden of weet je niet helemaal zeker of wij je kunnen helpen? Of kennen we je al en weet je het even niet?

Dan zijn de medewerkers van de afdeling cliëntbelangen er voor jou. Bij cliëntbelangen werken zorgbemiddelaars, gedragsdeskundigen en een medewerker seksualiteit en weerbaarheid.

Hoe we precies werken kun je hier terug lezen. Maar wat we veel belangrijker vinden is dat we je kennen en echt zien. Want dan kunnen we ervoor zorgen dat onze zorg en ondersteuning aansluit bij wat jij nodig hebt.

Wanneer je ondersteuning krijgt van De Overburen, krijg je alle ruimte om mee te praten. We horen graag je mening over onze dienstverlening zodat we de ondersteuning kunnen verbeteren. Meepraten kun je bijvoorbeeld in één van de cliëntenraden. Ook de informatie naar cliënten en verwanten wordt door de afdeling verzorgd.

Zit je ergens mee of ben je ontevreden en vind je het lastig om dit aan je begeleider te vertellen? Dan kun je bij ons terecht met je klachten of vragen.

Daarnaast hebben we een cliëntvertrouwenspersoon bij wie je kunt aankloppen. Deze persoon is van het LSR (landelijk Steunpunt voor medezeggenschap) en is niet bij De Overburen in dienst. De cliëntvertrouwenspersoon is dus onpartijdig en kan bijvoorbeeld helpen bij het oplossen van meningsverschillen.

Inspraak van cliënten

Meepraten bij De Overburen in de cliëntraden,

Inspraak van cliënten

Wie betaalt wat?

Geldzaken, indicaties en alles wat daarbij hoort.

Wie betaalt wat?

Cliëntvertrouwenspersoon

Informatie over de cliëntvertrouwenspersonen.

Cliëntvertrouwenspersonen
Layer 1

Wil je meer weten over onze organisatie of dienstverlening? Kom langs voor een kop koffie en we vertellen je graag meer. Neem contact op