AanbodWonen Frans Halsstraat

Ook aan de Frans Halsstraat geven we handen en voeten aan onze visie en missie. Een plek waar we verbinding met elkaar en met onze (over)buren zoeken. Om zo samen de wereld een beetje mooier te maken.

Jacko de Raad
Directeur / Bestuurder
Aanbod

Wonen aan de Frans Halsstraat in Ridderkerk

Aan de Frans Halsstraat, in het centrum van Ridderkerk hebben we op 9 september 2021 officieel onze nieuwste locatie geopend. Het gebouw bestaat uit 30 studio’s, verdeeld over drie verdiepingen, voor cliënten van De Overburen.

De begane grond is de uitvalsbasis voor onze klussendienst en onze buurttuiniers, die met hun werk meehelpen de wijk leefbaar te houden. En ook kunnen er vanuit onze horeca maaltijden worden geleverd aan mensen die zelf niet meer kunnen koken.

Door middel van deze activiteiten zoeken we de verbinding met onze (over)buren in de wijk . De mensen die aan de Frans Halsstraat wonen hebben een eigen studio met eigen sanitair en de mogelijkheid om zelf te koken. De Frans Halsstraat is een plek waar je zelfstandig woont, maar altijd in contact staat met de buren.

 

 

Layer 1

Wil je meer weten over onze organisatie of dienstverlening? Kom langs voor een kop koffie en we vertellen je graag meer. Neem contact op