Werken bij De OverburenBegeleider B/C (Karper 37 in Ridderkerk)
Vacature 26 oktober 2021

Begeleider B/C - Karper in Ridderkerk

Zoek je een baan waarbij elke dag hetzelfde is? Waar je de hele tijd achter je bureau zit? En waar je nauwelijks mensen ziet? Dan is dit geen baan voor jou. Wij zoeken namelijk iemand die een hart voor mensen heeft. Die weet waarom hij/zij in deze sector werkt. Die affiniteit en ervaring heeft met LVB-problematiek en iemand die ook goed met een groep en groepsdynamiek kan omgaan.

Je komt te werken op de 24-uurs wonen locatie aan de Karper 37 in Riddderkerk, als een begeleider B of C, voor minimaal 18 uur en maximaal 25 uur. Verder draai je wisselende diensten, om de week een weekend en af en toe een slaapdienst.

Als je aan de Karper woont of werkt hou je van gezelligheid, er is altijd aanspraak in de buurt. Je werkt midden in de rustige en groene wijk Drievliet in Ridderkerk. Er wonen aan de Karper maximaal 24 bewoners in zes eengezinswoningen die binnendoor met elkaar verbonden zijn.

Nog even de details op een rijtje:

We zoeken een:

  • Begeleider B of C (minimaal afgeronde zorgopleiding op niveau 3 voor B en voor C niveau 4 of 5)
  • Minimaal 18 uur, maximaal 25 uur.
  • Affiniteit en ervaring met LVB-problematiek, het begeleiden van groepsdynamiek en licht verzorgende taken.
  • Bereidheid tot draaien van wisselende diensten, om het weekend werken en het draaien van slaapdiensten is een vereiste.

Over De Overburen

De Overburen verleent zorg en ondersteuning in Ridderkerk en Barendrecht. Dat doen we vanuit een christelijke achtergrond. We geven veel om onze cliënten en gunnen hen dat ze zoveel mogelijk kunnen aansluiten bij de maatschappij.

We zijn een relatief kleine organisatie, met alle voordelen van dien. We kennen elkaar en lopen gemakkelijk bij elkaar binnen. Iedereen kent iedereen. Noem het open, vrolijk of ouderwets gezellig: wat je maar wilt… We staan voor iedereen open en zijn benieuwd naar jóuw verhaal.

Benieuwd wie wij nog meer zijn? Lees dan meer over De Overburen. Specifiek meer weten over de locatie waar je komt te werken? Bekijk dan meer over de Frans Halsstraat.

Solliciteren

Lijkt deze baan je wat? Laat het ons weten via sollicitatie@de-overburen.nl, en vergeet niet je cv mee te sturen. Bij De Overburen werken we niet op basis van afvinklijstjes. Dus neem vooral contact op als je denkt dat dit de baan voor jou is, ook al voldoe je niet helemaal aan het wensenlijstje. We drinken graag een kop koffie met je. Heb je interesse?

Wil je eerst meer informatie over de functie, neem dan contact op met Tanja Ernest (tanja.ernest@de-overburen.nl), de teammanager.

Layer 1

Wil je meer weten over onze organisatie of dienstverlening? Kom langs voor een kop koffie en we vertellen je graag meer. Neem contact op