Werken bij De OverburenBegeleider D/E, ervaring met specifieke doelgroepen (flex)
Vacature voor het flexteam

Begeleider D/E, ervaren met specifieke doelgroepen

M/V voor ongeveer 32 uur per week 

Ben jij leidinggevende (geweest) en blijkt dit toch niet helemaal iets voor jou te zijn? Wij zoeken een iemand die het leuk vindt om overal in de organisatie een kijkje te nemen en iemand die van “troubleshooten” houdt.

Wat ga je doen?

Als begeleider D/E beweeg je je op het snijvlak van de Gehandicaptenzorg en GGZ. Je wordt precies daar ingezet waarbij jouw praktijkervaring het verschil gaat maken. Geen dag is hetzelfde dus. Dat vraagt wel wat van je instelling en competenties. 

Wij zoeken jou als je misschien al eerder hebt getwijfeld over een baan als leidinggevende, maar ook graag gewoon op de werkvloer actief wilt blijven. In deze baan combineer je beiden! Je krijgt bovendien de kans om collega’s te coachen en creatieve oplossingen te verzinnen voor de uitdagingen die op je pad komen.

Als Begeleider D/E zie je onverwachte verbindingen tussen collega’s, cliënten en organisaties. Je bent een echte duizendpoot. En belangrijker nog: dat wil je ook blijven. 

Wij bieden je:

  • Flexibliteit en ruimte voor eigen initiatief; 
  • Afwisselende werkplekken en doelgroepen; 
  • Een spilfunctie binnen een team/organisatie waarin je op basis van inhoud het voortouw neemt; 
  • Een vast contract en een salaris op basis van cao gehandicaptenzorg FWG45. Tenzij je ons ervan kunt overtuigen dat iemand met jouw opleiding en ervaring een inschaling in FWG 50 verdiend.  

Wij vinden het belangrijk dat je:

  • Een relevante afgeronde HBO opleiding hebt; 
  • Keuzes durft te maken; 
  • Minimaal 5 jaar werkervaring hebt;
  • Snel in actie kan komen, maar het overzicht blijft bewaren.

Over De Overburen

De Overburen verleent zorg en ondersteuning in Ridderkerk en Barendrecht. Dat doen we vanuit een christelijke achtergrond. We geven veel om onze cliënten en gunnen hen dat ze zoveel mogelijk kunnen aansluiten bij de maatschappij.

We zijn een relatief kleine organisatie, met alle voordelen van dien. We kennen elkaar en lopen gemakkelijk bij elkaar binnen. Iedereen kent iedereen. Noem het open, vrolijk of ouderwets gezellig: wat je maar wilt… We staan voor iedereen open en zijn benieuwd naar jóuw verhaal.

Benieuwd wie wij nog meer zijn? Lees dan meer over De Overburen

Interesse?

Lijkt deze baan je wat? Vul dan het sollicitatieformulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen of wil je eerst wat meer informatie? App dan met Barbara Cornelis, teammanager van het flexteam (06-57291373). Ook al heb je iets andere wensen dan in deze vacature staan vermeld, we kijken graag naar de mogelijkheden. We zien naar je uit!

Layer 1

Wil je meer weten over onze organisatie of dienstverlening? Kom langs voor een kop koffie en we vertellen je graag meer. Neem contact op