Werken bij De OverburenBuurt M/V & Jobcoach
Vacature - 25 oktober 2021

Buurt M/V & Jobcoach

Ken je die banen van 9 tot 5? Waar je de hele dag achter de computer zit, liters koffie blijft drinken en alleen maar mailtjes stuurt? Ja? Ken je ze? Nou, daar is bij deze baan geen sprake van. Waarom niet? Omdat dit een baan is waar je met mensen werkt.

Ben je een verbinder, zoek je naar mogelijkheden binnen de samenleving en wil je onderdeel zijn van een groeiende organisatie? Kom dan kennismaken! Deze functie bestaat uit twee onderdelen, namelijk projectleider Buurt M/V en jobcoach.

Wat ga je doen?

Als projectleider Buurt M/V werk je met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die gemotiveerd zijn om deze afstand te overbruggen. Dat doen ze door een leer/werk traject te volgen bij ‘De Overburen’, zodat ze daarna weer “job-ready” zijn.

Je coacht, reflecteert, weet mensen te motiveren en soms moet je in een put klimmen om iemand een steuntje te geven om eruit te komen. Voor meer informatie over Buurt M/V kun je hier kijken.

We zoeken dus iemand met een HBO-opleiding en ervaring in deze tak van sport. Die snel verbinding kan maken, leggen en behouden. Met een hart voor mensen en met een flexibele instelling. Want naast Buurt M/V werk je ook als jobcoach samen met een nieuwe collega jobcoach voor onze andere cliënten. Kortom een hele leuke en afwisselende baan bij onze stichting.

Over De Overburen

De Overburen verleent zorg en ondersteuning in Ridderkerk en Barendrecht. Dat doen we vanuit een christelijke achtergrond. We geven veel om onze cliënten en gunnen hen dat ze zoveel mogelijk kunnen aansluiten bij de maatschappij.

We zijn een relatief kleine organisatie, met alle voordelen van dien. We kennen elkaar en lopen gemakkelijk bij elkaar binnen. Iedereen kent iedereen. Noem het open, vrolijk of ouderwets gezellig: wat je maar wilt… We staan voor iedereen open en zijn benieuwd naar jóuw verhaal.

Benieuwd wie wij nog meer zijn? Lees dan meer over De Overburen. Specifiek meer weten over de locatie waar je komt te werken? Bekijk dan meer over de Frans Halsstraat.

Even de praktische zaken op een rijtje

  • Aantal uur: 24-28 uur per week met eventueel aanvulling als flexmedewerker.
  • Salaris: Op basis van de cao gehandicaptenzorg (FWG 45)

Bij De Overburen werken we niet op basis van afvinklijstjes. Dus neem vooral contact op als je denkt dat dit de baan voor jou is, ook al voldoe je niet helemaal aan het wensenlijstje. We drinken graag een kop koffie met je.

Solliciteren

Heb je interesse? Laat het ons weten via sollicitatie@de-overburen.nl, vergeet dan niet je cv mee te sturen. Wil je eerst meer informatie over de functie, neem dan contact op met Sanne Jippes, de teammanager.

Layer 1

Wil je meer weten over onze organisatie of dienstverlening? Kom langs voor een kop koffie en we vertellen je graag meer. Neem contact op