Werken bij De OverburenEnthousiaste begeleiders B/C
Vacatures Irenestraat Barendrecht

Enthousiaste begeleiders B/C

Voor 16-32 uur per week (meerdere vacatures)

Als begeleider bij de Irenestraat in Barendrecht werk je met mensen die vaak tussen wal en schip vallen en het gevoel hebben afgehaakt te zijn van de maatschappij. Denk aan cliënten met een licht verstandelijke beperking in combinatie met psychische problematiek, schulden, werkloosheid of eenzaamheid. De taak voor jou als begeleider om het verschil te maken en ze te ondersteunen, zodat ze weer opnieuw kunnen aanhaken.

Wat ga je doen?

Je gaat als begeleider B/C de cliënten in Barendrecht op afspraak bezoeken en begeleiden op verschillende leefgebieden. Dit kan variëren van een goed gesprek over een lastige situatie voor de cliënt, begeleiding bij het bereiden van een maaltijd tot ondersteuning bij een zitting bij de rechtbank. Daarnaast ben je bereikbaar voor cliënten van de hele locatie, voor vragen of direct aandacht vragende situaties.

Wij bieden je:

  • Een leuke functie met een zeer diverse doelgroep;
  • Ruimte voor eigen initiatief en het inzetten van je ervaring en kennis;
  • Een werkplek waar je het verschil maakt in het leven van mensen met (complexe) problemen;
  • Een zelfstandige functie binnen een informeel team;
  • Een contract en salaris op basis van de cao gehandicaptenzorg FWG 35/40.

Wij vinden het belangrijk dat je:

  • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding gericht op zorg en welzijn op niveau 3 hebt;
  • Mensgericht en stressbestendig bent en goed kunt communiceren;
  • Flexibel bent en bereid om wisselende diensten te draaien;
  • Minimaal 1 jaar ervaring hebt.

Over De Overburen:

St. de Overburen verleent zorg en ondersteuning in Ridderkerk en Barendrecht. Dat doen we op grond van christelijke waarden. We geven veel om onze cliënten en gunnen hen dat ze zoveel mogelijk kunnen aansluiten bij de maatschappij.

We zijn een relatief kleine organisatie, wat veel voordelen heeft. We kennen elkaar en lopen gemakkelijk bij elkaar binnen. We noemen onze cultuur open, vrolijk en ouderwets gezellig. Past deze manier van werken ook bij jou? Dan zien we naar je uit en zijn we benieuwd naar jóuw verhaal.

Interesse?

Lijkt deze baan je wat? Vul dan het sollicitatieformulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen of wil je eerst wat meer informatie? App of bel dan met Barbara Cornelis, teammanager van KSW Barendrecht (06-57291373). Mailen kan natuurlijk ook, via barbara.cornelis@de-overburen.nl.

Herken je je niet helemaal in de vacatureomschrijving, maar ben je wel geïnteresseerd? Laat vooral wat van je horen. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Layer 1

Wil je meer weten over onze organisatie of dienstverlening? Kom langs voor een kop koffie en we vertellen je graag meer. Neem contact op