Werken bij De OverburenDirectie assistent
Vacature Centraal Kantoor

Directie assistent

M/V voor 16/20 uur per week

Ben jij iemand die zorgt voor overzicht en structuur? Die tegelijkertijd flexibel en doortastend kan zijn? Dan zoeken we jou als directie assistent voor onze bestuurscirkel.

Wat ga je doen?

Op een gemiddelde dag ben je bezig met het beheren van agenda’s en het leggen van verbindingen tussen alle deelnemers aan onze bestuurscirkel. Dat doe je onder andere door het organiseren en notuleren van vergaderingen. Onze bestuurscirkel bestaat uit onze directie, ondernemingsraad, raad van toezicht, cliëntenraad en een afvaardiging van onze professionals. Tussendoor ben je ook het externe geheugen van de bestuurder, waardoor je vaak al antwoorden kunt geven op vragen die nog niet eens zijn gesteld. (Tsjonge….Da’s knap!) Kortom: Er is altijd wat te doen bij De Overburen.

Wij bieden je

  • Een functie waarin je je nieuwgierigheid goed kan en moet gebruiken omdat je de ‘Spin-in-het-web’ bent binnen een zorgorganisatie.
  • Een plek van waaruit je je (afhankelijk van je wensen) in verschillende richtingen kunt ontwikkelen, zoals communicatie, hospitality of organisatiebeleid.
  • Een contract en salaris voor 16 tot 20 uur per week op basis van de cao gehandicaptenzorg (FWG 45).

Wij vinden het belangrijk dat je:

  • MBO4+/HBO werk- en denkniveau hebt.
  • Organisatorisch inzicht hebt
  • Je weg weet in de belangrijkste applicaties van het officepakket en social media
  • Een teamplayer bent, maar zelfstandig kunt werken en besluiten durft te nemen.
  • Prioriteiten kunt stellen en snel kan schakelen.

Daarnaast helpt het als je kennis hebt over de wereld van de Wlz & Wmo-regelgeving.

Interesse?

Lijkt deze baan je wat? Vul het sollicitatieformulier hier onder in, of stuur je CV en motivatie t.a.v. Christine van Duijvenbode (personeelsadviseur) en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen of wil je eerst wat meer informatie? App of bel dan even met Christine op 06-20736149.

Over De Overburen

St. de Overburen verleent zorg en ondersteuning in Ridderkerk en Barendrecht. Dat doen we op grond van christelijke waarden. We geven veel om onze cliënten en gunnen hen dat ze zoveel mogelijk kunnen aansluiten bij de maatschappij.

We zijn een relatief kleine organisatie, met alle voordelen van dien. We kennen elkaar en lopen gemakkelijk bij elkaar binnen. Noem het open, vrolijk of ouderwets gezellig: wat je maar wilt….. We zien naar je uit en zijn benieuwd naar jóuw verhaal. Benieuwd wie wij zijn? Lees dan maar over ons op deze website.

Layer 1

Wil je meer weten over onze organisatie of dienstverlening? Kom langs voor een kop koffie en we vertellen je graag meer. Neem contact op