Werken bij De OverburenBegeleider met een hart voor mensen in Ridderkerk
Vacature Karper 37

Begeleider (B/C) met een hart voor mensen

Wij zoeken een nieuwe collega die een hart voor mensen heeft. Die weet waarom hij/zij in deze sector werkt. Die affiniteit en ervaring heeft met LVB-problematiek en iemand die ook goed met een groep en groepsdynamiek kan omgaan.

Je komt te werken op de 24-uurs wonen locatie aan de Karper 37 in Ridderkerk, als een begeleider B of C, voor minimaal 15 uur. Verder draai je wisselende diensten, om de week een weekend en af en toe een slaapdienst.

Als je aan de Karper woont of werkt hou je van gezelligheid, er is altijd aanspraak in de buurt. Je werkt midden in de rustige en groene wijk Drievliet in Ridderkerk. Er wonen aan de Karper maximaal 24 bewoners in zes eengezinswoningen die binnendoor met elkaar verbonden zijn.

Nog even de details op een rijtje:

We zoeken een:

  • Begeleider B of C (minimaal afgeronde zorgopleiding op niveau 4 voor B en voor C niveau 4 of 5)
  • Minimaal 15 uur.
  • Affiniteit en ervaring met LVB-problematiek, het begeleiden van groepsdynamiek en licht verzorgende taken.
  • Bereidheid tot draaien van wisselende diensten, om het weekend werken en het draaien van slaapdiensten is een vereiste.

Interesse?

Lijkt deze baan je wat? Laat het ons weten via sollicitatie@de-overburen.nl, en vergeet niet je cv mee te sturen. Bij De Overburen werken we niet op basis van afvinklijstjes. Dus neem vooral contact op als je denkt dat dit de baan voor jou is, ook al voldoe je niet helemaal aan het wensenlijstje. Wil je eerst meer informatie over de functie, app of bel dan met Tanja Ernest (06-83944869), de teammanager van de Karper.

Over ons
De Overburen verleent zorg en ondersteuning in Ridderkerk en Barendrecht. Dat doen we vanuit een christelijke achtergrond. We geven veel om onze cliënten en gunnen hen dat ze zoveel mogelijk kunnen aansluiten bij de maatschappij.

We zijn een relatief kleine organisatie, met alle voordelen van dien. We kennen elkaar en lopen gemakkelijk bij elkaar binnen. Iedereen kent iedereen. Noem het open, vrolijk of ouderwets gezellig, wat je maar wilt… We staan voor iedereen open en zijn benieuwd naar jóuw verhaal.

Benieuwd wie wij nog meer zijn? Lees dan meer over De Overburen.

 

 

Layer 1

Wil je meer weten over onze organisatie of dienstverlening? Kom langs voor een kop koffie en we vertellen je graag meer. Neem contact op